iHTiLALCi KOMÜNiSTLER TAKSIM"E



iHTiLALCi KOMÜNiSTLER TAKSIM"E



Korkularını ve umudumuzu büyütmeye: Kavgamızın günü 1 Mayıs'ta Şişhane'de de toplanıyoruz. Her ne koşul olursa olsun Taksimdeyiz...

1 Mayıs'a 1 kaldı! 1 gün sonra, görünen odur ki, emeğin kürsüsünün işçi ve emekçilerin öncüleri tarafından zaptedilmesiyle, faşist odakların hedef alınmasıyla, en önemlisi emekçilerin militan ve özgüvenli duruşuyla sermayenin ve rejimin dudağını uçuklatan 1996 1 Mayıs'ından sonraki en kitlesel 1 Mayıs gösterisini gerçekleştirmiş olacağız. İster izin verilsin, ister verilmesin, ister İstanbul'un her yanı sıkıyönetim tertibatına sokulsun, ister baskılar kitlelere yönelik kısmi bir geri çekilme ile birlikte devrimci güçlere, Kürtlere saldırı biçiminde uygulansın, 1 Mayıs her koşulda kutlanacak.
Proletarya enternasyonalizmi, 1 Mayıs'ın büyük çağrısıdır. Dünyanın her yerindeki proleterler ve emekçiler olarak sermayeye karşı aynı büyük provanın bir parçasıyız. Acılarımız, toplumsal ihtiyaçlarımız büyük! Özlemlerimiz, taleplerimiz, insanlığı her geçen gün toplu mezara götüren emperyalist kapitalist sisteme sığmıyor! Biz varolacaksak, o yıkılacak! Barbarlığa, açlık, sefalet ve alıklaşma içinde debelenmeye, kölece çalışmaya, yaşamaya, düşünmeye son vermenin yolu, sosyalizm için mücadeleden geçiyor. 1 Mayıs'ta alanları, işyerlerini, havzaları bu bilinç ve ruhla sermayeye dar edelim! 1 Mayıs'ı emperyalist ve işbirlikçi kapitalistlerin, rejimin korku gününe çevirelim! İleri işçiler!..
Yaşasın Proletarya Enternasyonalizmi!
Sınıfa Karşı Sınıf, Krize Karşı Devrim, Kapitalizme Karşı Sosyalizm!
Yaşasın 1 Mayıs, Bıji Yek Gulan!

Hiç yorum yok: